Onze visie

Onze passie is het creëren en delen van beelden van interessante Nederlanders, vrouwen en meisjes. Mijn interesse begon toen ik nog jong was, want ik was een beetje gefascineerd door de Nederlandse modewereld, met name de Nederlandse mode-industrie. Ik denk dat mode een zeer complex onderwerp is. Voor mij is het een prachtige plek om de complexe gedachten van mode te verkennen. Ik hou van kijken naar foto’s van mensen, kijken naar mode-ontwerpers, vooral vrouwen en meisjes. Dit is waar ik van hou. Het is hetzelfde voor mij met de blog. Ik hou van het delen van de kleren en mensen die ik ontmoet op straat. Ik hou van het zien van de schoonheid van de Nederlandse kleding. Mijn werk gaat niet over mode, het gaat meer over hoe mode ons leven kan beïnvloeden.

Onze huidige project gaat over de vrouwen die geen toegang hebben tot een echte windjack. Ik wil ze die kans geven, ik wil er beelden van maken en delen. Dit is mijn passie en ik probeer het te laten gebeuren. Ik denk dat windjack niet over luxe moet gaan, het moet over comfort en stijl gaan.

In sociale media vind je mij als blogger op Twitter en Instagram.

Ik maak graag windbreakers voor mijn vrienden, en hebben een collectie op ebay van tijd tot tijd. De duurste windjack op de markt is een Ties de Wijk, die meer dan 100 euro ($130) kost. In de toekomst wil ik een collectie maken met een zeer stijlvol en eenvoudig windjack ontwerp. Zo maak ik waarschijnlijk de windjack van de bekende Nederlandse modeontwerper Mimi. Ook ben ik van plan om de windjack te maken voor de beroemde ontwerper Sarah Jessica Parker die op mijn lijst van inspiraties staat. Zoals altijd hoop ik een aantal coole ontwerpen te maken! Zie ook mijn windjack van de populaire kunstenaar Het Kriek. Ik hoop dat je hebt genoten van deze blog post! In deze blogpost laat ik je de details zien van mijn eerste windjack (zie de beschrijving hieronder) en het ontwerpproces.

 

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik heb twee dochters, ze zijn beide windjacks, wat betekent dat ik hou van hoe ze zijn zo gemakkelijk te dragen en om stijlvol te kijken. En ze zijn gewoon zo schattig!

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in windbreakers. Ze zijn niet alleen cool, maar ook functioneel. Het idee van het maken van een windjack is het creëren van een goed uitziende, functionele kledingstuk en ik besloot om mijn eigen lijn van de mode te beginnen, met al je favoriete kleding.

Er is altijd iets nieuws in de mode, ik ben gewoon de perfecte soort persoon om iets fris te creëren, iets dat nieuwe interesse brengt in de modewereld.

In mijn gedachten ben ik altijd denken aan manieren om kleding die een beetje iets nieuws te brengen aan mensen te maken en maken ze nog meer geïnteresseerd in mode en kleding.

Ik hoop dat ik mijn ontwerpen, mijn kleren, kan laten zien aan mensen die misschien de producten willen uitproberen die ik te bieden heb en ook aan iedereen die van me houdt.

Ik heb veel ervaring omdat ik Nederlander ben. Dat is de reden waarom ik besloot om te bloggen over dit onderwerp.

De belangrijkste redenen zijn het feit dat ik een ervaring heb Het feit dat dit onderwerp zo populair is. Maar ik zal een paar woorden zeggen over de achtergrond. Ik ben een windjack drager sinds mijn middelbare school dagen. Als ik naar het strand of de skipiste ga, draag ik een windjack, meestal met een fleece en mijn skischoenen (als ik skischoenen draag). Maar dat is niet altijd het geval. Soms draag ik gewoon mijn korte broek en slippers. Ik kan je vertellen, dat toen ik in mijn tienerjaren, ik altijd droeg een windjack en toen ik een moeder werd, ging ik altijd terug naar mijn oorspronkelijke manier van het dragen van windjacks. Na het hebben van kinderen, heb ik in staat geweest om te schakelen tussen het dragen van mijn korte broek en het dragen van mijn windjack.

Ik ben geboren in Groningen en verhuisde naar Londen waar ik mijn bedrijf in de stad begon. Het idee van deze blog was om reviews van windbreakers te plaatsen en feedback te krijgen van mensen over hun ervaring met hen.

Mijn eerste windbreaker review was een windbreaker van Jornada. Mijn man is een grote fan van Jornada en ik probeer altijd een aantal van hun producten te kopen wanneer ze te koop zijn. Deze windjack heeft een vrij geweldig ontwerp en de details waren ter plaatse. Ik hou van dat het allemaal is bekleed in zwart-wit. De kleur is perfect voor winterweer. Ik zou deze windjack aanraden aan iedereen die een stijlvolle, warme, waterdichte windjack wil. Een andere Jornada windjack waar ik dol op was. Het is een beetje te groot voor mij. De zakken zijn ook te groot, maar het past zodat ik niets verlies. En het enige nadeel is dat het te zwaar is en niet zo veel als ik wil.