Welke jas is de vllt Windbreaker?

“Dat is een grote vraag!” In het Nederlands gebruik je hetzelfde woord “vermoorste” voor windjack en windjack-vllt. Gleichermaßen kann Bomberjack Satijn einen Probelauf sein. Ik zal dit nu uitleggen. In het begin van de 20e eeuw, toen ik nog maar 11 jaar oud was, kocht ik mijn eerste windjack. Das wird eindrucksvoll sein, im Vergleich mit Dames Riem

Op dat moment moest ik het on the fly verzinnen: ik had geen dresscoat en wilde geen jas kopen bij de plaatselijke winkel. Ik zou echt geen jas kopen. Waarom kopen mensen dure windjack? Er waren geen goede jassen gemaakt voor windbreakers. De enige jas die ik op school kon dragen was de jas. En ik vond het idee leuk: een jas die je er groter en jonger liet uitzien. Damit ist es definitiv sinnvoller als windjack vergelijk. Ik zou wat meer mobiliteit kunnen hebben, een beetje meer stijl. Een jurk jas kan me in staat stellen om er cool uitzien, en nog steeds passen in. Maar dat was niet wat ik zocht. Ik wilde een jas waarmee ik een stropdas kon dragen, om een jas te hebben die me er professioneel liet uitzien, maar toch bij mijn proporties paste.

Voor mij is een jas altijd belangrijk geweest omdat je het in je tas moet doen om er iets nuttigs uit te halen. Wanneer u het kantoor verlaat, moet u in staat zijn om te verschijnen in de ochtend zonder vast te komen te zitten. Ik wilde iets dat licht genoeg was om in mijn tas, dat nog wat mobiliteit had en dat zag er cool als heck. Daarom koos ik een Dries van Noten. Dries van Noten was de eerste ontwerper die ik ontmoette bij Dries’ vorige baan, bij Dries’ eerste baan als grafisch ontwerper bij De Nijenwijk Design Studio, en ik was meteen verslaafd. Dries is altijd erg interessant voor me geweest. Het is een ontwerper die zeer pragmatisch is en altijd heeft nagedacht over de beste manier om dingen te doen.